3 november: Lezing over Mystiek door Père Cyrille Vael

Op woensdag 3 november a.s., om 20.00 uur verzorgt Père Cyrille Vael, Benedictijnen monnik in de Oosters Orthodoxe traditie, een lezing over mystiek.

Père Cyrille, Benedictijnen monnik in de oosters orthodoxe traditie, komt weer naar Vught, waar hij op spraakmakende en leerzame wijze ons geboeid laat luisteren, zoals we dat hebben kunnen ervaren uit de vijf voorgaande lezingen.
Hij zal proberen ook deze keer de "fil rouge" terug te vinden. De menselijke blik als poort tot mystiek blijft een verweven perspectief en zal ook in deze lezing weer leidraad zijn.

In de voorbije anderhalf jaar van vele maatregelen, t.b.v. de gezondheid, hebben zich ook veranderingen in het leven op zich getoond. Soms was er zichtbare eenzaamheid, maar ook mooie initiatieven van bekommernis om elkaar. Nieuwe dimensies van omgaan met jezelf en de ander in mindere “vrijheid”. Werd hier het mysterie van leven aangeraakt? Zijn we erdoor veranderd? Laat mystiek ons er iets van zien?

Alle lezingen waren ook afzonderlijk te volgen en zo ook deze keer. Van harte uitgenodigd voor de uitgestelde zesde lezing over Mystiek!

Meer informatie: http://www.lambertuskerkvught.nl/cursussen#mystiek

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.