28 oktober: oecumenische leeskring

Op 28 oktober 20:00 uur is de tweede bijeenkomst van de oecumenische leeskring van dit seizoen. We lezen het boek van Yvonne Zonderop: Ongelofelijk. De tweede bijeenkomst bespreken we de hoofdstukken vier, vijf en zes van haar boek. De oecumenische leeskring kent een aantal vaste deelnemers, maar er is altijd plaats voor nieuwe mensen. Aanmelden is nog wel nodig.

Over het boek

De keuze voor dit boek is gemaakt vanwege de ondertitel: Over de verrassende comeback van religie. Dat maakt nieuwsgierig, stemt hoopvol en geeft een ander perspectief dan we gewend zijn. Het boek is door veel recensenten goed ontvangen. De schrijfster heeft al die recensies op haar eigen site verzameld en natuurlijk geeft ze zelf ook een mooie samenvatting van het boek. Klik op onderstaande knop om de informatie op haar site te lezen.

Opzet

De eerste bijeenkomst is 16 september. Het eerste half jaar staan nog twee andere momenten gepland, namelijk 28 oktober en 9 december. We beginnen om 20:00 uur en eindigen rond 21:45 uur. In deze drie bijeenkomsten bespreken we het boek in delen. Voor deze tweede bijeenkomst lezen we de hoofdstukken vier, vijf en zes. Deze hoofdstukken staan centraal voor de bespreking waarin we onze leeservaring met elkaar delen. Wat sprak je aan, wat minder? Ook is er ruimte voor een verdiepend gesprek. Hoe kijk je zelf aan tegen de materie? En uiteraard is er ruimte voor vragen aan elkaar. 

Aanmelden

Corona vraagt nog wel om wat extra maatregelen. Aanmelden is daarom noodzakelijk. Dat kan door op de knop ‘aanmelden’ te klikken.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.