21 oktober: Leerhuis ‘Binnenstebuiten’

De kerk verliest terrein, maar aan overtuigingen is er geen gebrek. In de correspondent verscheen een mooie analyse en een aardige stelling: de wereld is één grote kerk geworden. Voor wie niet van lezen houdt, is de tekst door de auteur ingesproken. Klik op onderstaande knop om het artikel te lezen of te beluisteren. We bespreken het artikel in het leerhuis van 21 oktober. We starten om 20:00 uur en eindigen rond 22:00 uur. Aanmelden is nog wel nodig.

Aanmelden

Als gevolg van de coronamaatregelen is aanmelden vooraf vereist. Dit om teleurstellingen aan de deur te voorkomen. In de Kiem geldt op dit moment een maximum aantal bezoekers. Het betekent dat we twaalf mensen mogen verwelkomen. Bij overtekening kan het betekenen dat we moeten loten of dat we zoeken naar een andere invulling.

Aanmelden voor dit leerhuis kan tot maandag 19 oktober. Uiterlijk op 21 oktober 12:00 uur krijg je te horen of je welkom bent of niet. Klik op de knop ‘aanmelden’ om je aan te melden voor het leerhuis.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.