20 september: Taizé-viering Vredesweek

Op vredeszondag 20 september om 15 uur staan we stil bij dat ‘zuurdesem van de vrede’ tijdens een Taizéviering in de tuin van de Abdij van Berne. Het is noodzakelijk dat je je voor deze viering aanmeldt. Stuur hiervoor een bericht naar taizeberne@gmail.com

“De kerk bestaat niet voor zichzelf maar voor de wereld, om er het zuurdesem van de vrede te zijn.” Het is een citaat van een van de laatste pagina’s van de dikke biografie over frère Roger, stichter van oecumenisch jongerenklooster Taizé in Frankrijk.

Muzikanten uit allerlei geledingen in de omgeving ondersteunen de viering muzikaal. Als het mogelijk is volgens de RIVM-richtlijnen zingen, lezen en vieren we een half uur lang een Taizégebed. Zo kneden we figuurlijk, maar ook letterlijk (!) het deeg dat ons vrede geeft.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.