2 december: Leerhuis Binnenstebuiten

Update: In verband met de huidige coronamaatregelen gaat het leerhuis helaas niet door.

Het leerhuis van 2 december staat in het teken van de coronacrisis. Bijna elk moment waarop we met elkaar in gesprek gaan valt het ‘v-woord’. Iedereen heeft een mening over wel of niet vaccineren. De polarisatie op dat onderwerp neemt ook toe. Dr. René de Reuver, scriba van de generale synode van de Protestantse Kerk Nederland, schreef daar een artikel over. Dat artikel is de basis van ons gesprek. Klik op onderstaande knop om het artikel te lezen.

Aanmelden

Als gevolg van de coronamaatregelen is aanmelden vooraf vereist. Dit om teleurstellingen aan de deur te voorkomen. In de Kiem geldt op dit moment een maximum aantal bezoekers. Het betekent dat we twaalf mensen mogen verwelkomen. Bij overtekening kan het betekenen dat we moeten loten of dat we zoeken naar een andere invulling.

Aanmelden voor dit leerhuis kan tot maandag 29 november. Uiterlijk op 2 december 12:00 uur krijg je te horen of je welkom bent of niet. Klik op de knop ‘aanmelden’ om je aan te melden voor het leerhuis. Mocht het op die manier niet lukken, neem dan contact op met ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.